Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Mail: info@parisroyal.be
Landbouwstraat 21 - 2400 Mol
BE0786533012


“We brengen uw feest op smaak, uw smaak”

Bij ons in de Vlaamse Ardennen is een feest zonder lekker eten en drinken geen echt feest. Daarbij horen authentieke producten en ingrediënten die met liefde klaargemaakt zijn. Dat praat gemakkelijker en het brengt de gasten in een gemoedelijke sfeer, die afstraalt op de gastheer. In die traditie is traiteur Paris Royal ontstaan en we doen er alles aan om die traditie in ere te houden en nog te versterken.

13490591_10153470630517024_9066280734902747628_o

“De smakelijkste klassiekers”

Lekker eten hoeft niet per se haute cuisine te zijn. Wie kan weerstaan aan klassiekers als ovenkoeken met lekker smeuïg beleg? En wat is er een smakelijkere manier om een honger te verdrijven dan een perfect gebakken hamburger in een krokant broodje, met verse sla en geroosterde uitjes? Of het moest natuurlijk een rijkelijk ontbijt of uitgelezen desserten buffet zijn.

“De lekkerste wereldkeuken”

Foodies als we zijn, voelen we ons immers niet beperkt tot de lekkernijen waarmee we groot geworden zijn. We verruimen onze culinaire horizon wat graag met gerechten die desnoods aan het andere eind van de wereld de waan van de dag hebben doorstaan. Lekkere ovenkoeken met verrassende zuiderse smaken of gerechten bijvoorbeeld die gemakkelijk weghappen. De hele wereld in een dampend bord of in een sympathieke koffietas.

“Betaalbaar, omdat u morgen ook nog moet eten”

Ons aanbod is zo groot dat we beslist een formule vinden die perfect aansluit bij uw goesting. Omdat we weten dat u morgen ook nog moet eten, houden we daarbij de prijs goed in de gaten, zonder in te boeten op presentatie en professionaliteit.

Ons vuur brandt. We zijn klaar om uw feest op smaak te brengen. Uw smaak.

John & Co.