Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Mail: info@parisroyal.be
Landbouwstraat 21 - 2400 Mol
BE0786533012


De babycue is de allernieuwste babyborrel formule

Geplaatst in de categorie Bedrijfsfeest

Vier de geboorte van uw kindje met een babycue

Eindelijk is uw kindje geboren! Vrienden, familie en andere bekenden kunnen niet wachten om langs te komen en uw jongste telg te bewonderen. Het liefste wilt u natuurlijk uw baby zelf en met alle aandacht aan uw gasten kunnen presenteren. Zonder uzelf direct volledig uit te putten. Hoe zorgt u er voor dat u daar tijd voor overhoudt, als u er tegelijkertijd voor wilt zorgen dat uw gasten op het gebied van eten en drinken niets tekort komen?

Een babyborrel voor iedereen die dicht bij u staat is een geweldige oplossing. U kunt de geboorte van uw kindje met al uw bekenden vieren, en daar zelf ook met volle teugen van genieten. Voor de innerlijke mens besteedt u de catering uit aan de experts van Catering Paris Royal. Want wij hebben de ideale oplossing voor uw eetwensen bij een borrel voor uw baby: de babycue. Tijdens uw borrel serveren wij heerlijke gerechten van de barbecue. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van catering bij babyborrels, weet u zeker dat uw baby een feestje krijgt om nooit te vergeten.

950167e295a4955a5c7eede1a538208a-1706216220-1444663520

Uw babyborrel is een vrolijke en informele bijeenkomst. U wilt uw gasten trakteren op gerechten die gemakkelijk te eten zijn, maar tegelijkertijd wel smakelijk, voedzaam en vullend zijn. De babycue van Paris Royal is daar helemaal op aangepast. Zij bestaat namelijk uit gerechten die men gemakkelijk kan eten, zonder daar bestek voor te hoeven gebruiken. Onze babycue bestaat uit de volgende heerlijke gerechten:

  • Broodje beefburger: prachtige burgers van 100% rundvlees, geserveerd op een krokant bruin of wit broodje. U kiezen uit diverse bereidingswijzen: Naturel, Cheese, Exotic of Mexican
  • Broodje braadworst: sappige braadworsten, geserveerd op een mooi broodje. Voorzien van gebakken ajuin en afgewerkt met een smaakvolle barbecuesaus
  • Broodje hotdog: knapperige hotdog op een broodje, aangevuld met de groentjes en de saus van de keuze van uw gasten

De exclusieve babycue van Paris Royal

Omdat baby’s het hele jaar door geboren worden, kunt u de babycue van Paris Royal het ganse jaar bij ons door bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten tijdens uw babyborrel getrakteerd worden op smaakvolle gerechten van de barbecue. We bereiden onze unieke babycue vers op de barbecue, en zorgen er voor dat deze compleet is met verschillende garnituren en diverse sausjes. Alle gerechten à volonté! En dat voor een richtprijs van minder dan tien euro per aanwezige. Kijk hier voor alle mogelijkheden voor uw babycue.

Van de ervaren traiteurs van Paris Royal

De Babycue is een exclusief product van traiteur Paris Royal uit Maarkedal. Wij verzorgen al vijftien jaar exclusieve gerechten en buffets bij doopfeestjes, babyborrels en babyshowers. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende gerechten, die wij op uw borrel, receptie of brunch komen bereiden en serveren. Kies bijvoorbeeld voor de babycue, voor pannenkoeken en wafels, voor ovenkoeken in verrassende varianten of een ruim dessertbuffet. Wij zorgen ervoor dat uw gasten niets tekort komen. Reeds 100.000 genodigden zijn u al voor gegaan. Kijk op onze website www.babyborrels.be voor alle mogelijkheden om ook zelf van uw babyfeest te kunnen genieten en er een extra vrolijk tintje aan te geven.

Reacties zijn gesloten.