Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Mail: info@parisroyal.be
Landbouwstraat 21 - 2400 Mol
BE0786533012


Géén babyborrel zonder ovenkoeken uit de Vlaamse Ardennen

Geplaatst in de categorie Babyborrel

Hoera, er is een kindje geboren! Je bent dolgelukkig en in de zevende hemel, en natuurlijk willen al je familieleden, vrienden en kennissen direct langskomen om het kleine wonder te aanschouwen. Om nu te voorkomen dat de deur het komende halfjaar wordt platgelopen, kun je een babyborrel organiseren waarbij je iedereen in één keer uitnodigt om de nieuwe telg te bewonderen. Een babyborrel is de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag te verwelkomen en hen met de baby te laten kennismaken.

Bij een gelegenheid zoals deze hoort natuurlijk een lekker drankje en een smakelijk hapje. Zoek niet verder, je hebt het ideale borrelhapje gevonden, namelijk ovenkoeken uit de Vlaamse Ardennen. Deze koeken bestaan al heel lang, en zijn een echt streekproduct. Vroeger werden ze vaak gebakken van restjes deeg. Dit deeg werd bewerkt en de broodjes die uit de oven kwamen, waren extra knapperig en toch zacht van binnen, en smaakten heerlijk. We zijn hiermee aan de slag gegaan, en het is ons gelukt om authentieke bolletjes te maken. Het resultaat kun je via deze website bestellen.

14199725_10153639646182024_8867841850718700371_n

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om belegde broodjes te bestellen bij een bakker, maar dit is niet erg origineel. Als je kiest voor onze ovenkoeken uit de Vlaamse Ardennen dan weet je zeker dat je iets bijzonders in huis haalt. Het is de ideale snack voor een babyborrel (en laat dit nu tevens onze corebusiness zijn). Een ovenkoek is een zachte op steen gebakken koek, die door ons royaal wordt belegd met streekproducten uit de Vlaamse Ardennen of met andere heerlijkheden. Ze zijn verrassend lekker, of je ze nu warm of koud serveert. Je kunt ze bijvoorbeeld met warme eitjes of beenham beleggen, maar ze zijn ook heerlijk als koud hapje. Of wat dacht je van broodjes met verse tonijnsalade, ei, notensla, perzik, of met mozzarella, tomaat en pesto van basilicum, of met een gehaktballetje, rucola, wat peper, tomatensaus en Parmezaanse kaas, of met préparé van de chef, krokante ijsbergsla, augurk, ajuinsnippers en een toefje mayonaise. Dit kunnen we bieden, en meer. Een ding is zeker, je zult je gasten met deze traktatie verwennen en ze zullen met een gevulde maag naar huis gaan.

We maken met veel plezier heerlijke ovenkoeken voor je klaar. Je kunt kiezen of we ze bij je aan tafel brengen of dat je ze zelf komt afhalen. Indien we ze komen brengen, kunnen we eventueel ook de rest van de catering verzorgen. Als je ze komt afhalen, kunnen we de ovenkoeken alvast versnijden zodat je ze direct kunt gebruiken.

Reacties zijn gesloten.